De Raad komt op vrijdag 20 december om 19h bijeen in de Ernest Ourystraat 16 te Hoegaarden. De gehospitaliseerde Pedro Samaey zal daar helaas niet aanwezig kunnen zijn. Het bestuur komt dezelfde dag op dezelfde plaats bijeen om 20h30. Het is nog onzeker of Nora Azdad de vergadering zal kunnen leiden. Indien niet zal de bijeenkomst worden voorgezeten door partijstichter Jean Pierre van Rossem.

06.12.2013 – Op vrijdag 20 december komt de Partijraad bijeen om 19 uur op het partijbureau in de Ernest Ourystraat 16 te 3320 Hoegaarden. Op de agenda staan o.m. (1) de vervanging van Joris Braem als secretaris, (2) een complete reorganisatie van het ophalen van handtekeningen dat door provinciale eenheden zou moeten gebeuren, in alle provincies tegelijk op b.v. zaterdagen, (3) mededeling van elk van de leden wie de 4 basispersonen van hun verkiezingsteam zullen zijn, (4) de indeling in 8 werkgroepen en (5) bespreking van de nationale verkiezingsfolder en van de nationale verkiezingsaffiche.

Om 20h30 komt het Partijbestuur bijeen onder voorzitterschap van Nora Azda. Op de agenda staan o.m. (1) Organisatie van de werkgroep Dierenrechten, (2) mededeling van de leden wie hun 4 kiesmannen worden, (3) de indeling in 8 werkgroepen en (4) bespreking van de nationale verkiezingsaffiche. Maximum 8 toeschouwers (allen partijleden) zullen worden toegelaten op de vergadering.