1. Op de buitengewone vergadering van de lijsttrekkers werd met 8 stemmen tegen 4 beslist dat Bart de Loose (een MBA marketing en logistiek manager) de Antwerpse Kamerlijst zal trekken en dat S van Baeten (muziekproducent en geluidstechnieker) de Antwerpse lijst voor het Vlaams Parlement zal duwen. Dat is de lijst getrokken door partijvoorzitter Nora Azdad en ons Paard van Troje (dat pas eind april bekend zal worden gemaakt).
2. Tijdens de vergadering werd ook beslist dat ons budget voor de kiescampagne minder dan 10.000 euro zal bedragen en hoe we dit zullen financieren.
3. Aan het slot van de vergadering was er een ontroerend moment toen er heel spontaan een applaus uitbrak voor ondervoorzitter Dieter Bersieck, het onvermoeibare werkpaard van de partij.
4. Ondertussen zijn de meer dan 5000 voordrachtformulieren van kiezers alle 5000 afgestempeld in de 308 Vlaamse gemeenten. Een dikke proficiat aan alle partijleden die dit huzarenstukje voor mekaar hebben gekregen. Sommigen hebben 1000 kilometer of meer moeten rondrijden om dit voor mekaar te krijgen.