Jean-Pierre Van Rossem 2014Waarom maakten we deze website helemaal opnieuw op? Waarom al die tijd en moeite steken in het opnieuw online zetten van een website uit 2013 en 2014? Omdat we de herinnering aan Jean Pierre Van Rossem compleet willen houden. Natuurlijk kan je zijn Wikipedia-pagina bekijken; natuurlijk staan er tal van leuke filmpjes op Youtube – maar de échte JPVR vind je terug in de prachtige teksten en de ongegeneerde schrijfsels die hij zelf online wierp op websites als deze.

Die paar honderd Euro dat het ons gekost heeft om deze website terug online te gooien is het ons alleszins helemaal waard.

Enkele bedankingen

  • Dank aan Kim en An voor hun hulp bij het opzoeken van een hele hoop van de tekstuele inhoud die anders misschien voor goed verloren was gegaan.
  • Dank aan Sander Jonen voor het opstellen van de nodige e-mails en het samenbrengen van enkele cruciale teamleden na het overlijden van Jean-Pierre.
  • Dank aan Versio voor de assistentie bij het hosten van deze website.
  • Dank aan Techgeek voor het betalen van onze jaarlijkse domeinnaam kosten en de resterende hostingkosten. Much appreciated, guys!

Je moet zeker geen constante updates op deze website verwachten – dat is helemaal niet de bedoeling. Deze non-profitwebsite heeft als doel niet zoveel mogelijk nieuwe dingen posten; maar wel een zo eerlijk mogelijk archief van de Partij R.O.S.S.E.M. op het internet bewaren.